![]() |
Adiunkt w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|

dr
Piotr Dominik
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NTlkM2ZmZjItZTljYi00MDg2LTg2YjYtMDg5NTUzNDM4NzYw%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8a52afe-6ea8-47f7-b275-783f7087b5fa%22%2c%22Oid%22%3a%228d2fb5d3-ab54-4321-87a9-d62ab67c8d03%22%7d
Koordynowane przedmioty
2020Z - Kuchnie świata - SPEC: Menedżer gastronomii TRB5SP13TR-Z19
2020Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1NP15TR-Z17
2020Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1SP15TR-Z17
2021L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2NP03TR
2021L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2SP07TR
2021L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6NP001-PDW
2021L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6SP001-PDW
2021L - PDW6 dla ZwH: Obsługa gościa w hotelarstwie TRM4SP002-PDW
2021L - Trendy w biznesie hotelarskim - SPEC: Hotelarstwo TRB6NP13TR-L20
2021L - Trendy w biznesie hotelarskim - SPEC: Hotelarstwo TRB6SP13TR-L20
2021L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP003TR
2021Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP005DI
2021Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR
2022L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2NP03TR
2022L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2SP07TR
2022L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6NP001-PDW
2022L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6SP001-PDW
2022L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB6SP004TR
2022L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB4NP012TR
2022Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1NP03TR
2022Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1SP03TR
2022Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP005DI
2022Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5NP006TR
2022Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR
2023L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2NP03TR
2023L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2SP07TR
2023L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6NP001-PDW
2023L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6SP001-PDW
2023L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB6SP004TR
2023L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP003TR
2023L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB4NP012TR
2023Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1NP03TR
2023Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1SP03TR
2023Z - Praktyki zawodowe - 3 miesiące TRB3SP001TR
2023Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP005DI
2023Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5NP006TR
2023Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR
2024L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2NP03TR
2024L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2SP07TR
2024L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6NP001-PDW
2024L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6SP001-PDW
2024L - Praktyki zawodowe - 3 miesiące TRB2SP09TR
2024L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB6SP004TR
2024L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP003TR
2024Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1NP03TR
2024Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR
2025L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2NP03TR
2025L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2SP07TR
2025L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6SP001-PDW
Prowadzone przedmioty
2020Z - Kuchnie świata - SPEC: Menedżer gastronomii TRB5SP13TR-Z19:
Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 3)
2020Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi - SPEC: Hotelarstwo TRB5SP11TR-Z19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021L - PDW6 dla ZwH: Obsługa gościa w hotelarstwie TRM4SP002-PDW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - PDW: Zarządzanie gastronomią hotelową; Spec.: Zarządzanie w hotelarstwie TRM2NP004-PDW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - Trendy w biznesie hotelarskim - SPEC: Hotelarstwo TRB6SP13TR-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2021L - Zarządzanie jakością usług w hotelarstwie - SPEC: Zarządzanie w hotelarstwie TRM4SP001TR:
Wykład (grupa 1)
2021Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2022L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB6SP004TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2022L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB4NP012TR:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022L - Zarządzanie gastronomią hotelową - SPEC: Zarządzanie w hotelarstwie TRM2SP04TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022L - Zarządzanie jakością usług w hotelarstwie; Spec. Zarządzanie w hotelarstwie TRM4NP04TR:
Wykład (grupa 1)
2022Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5NP006TR:
Wykład (grupa 1)
2022Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym spec; hotelarstwo i gastronomia TRB6NP07TR:
Wykład (grupa 1)
2023L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB6SP004TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB4NP012TR:
Ćwiczenia (grupa 1)
2023Z - Usługi hotelarskie, gastronomiczne i rekreacyjne - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB3SP004:
Wykład (grupa 1)
2023Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5NP006TR:
Wykład (grupa 1)
2023Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym spec; hotelarstwo i gastronomia TRB6NP07TR:
Wykład (grupa 1)
2024L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB6SP004TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)