![]() |
Adiunkt w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|

dr
Piotr Dominik
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NTlkM2ZmZjItZTljYi00MDg2LTg2YjYtMDg5NTUzNDM4NzYw%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8a52afe-6ea8-47f7-b275-783f7087b5fa%22%2c%22Oid%22%3a%228d2fb5d3-ab54-4321-87a9-d62ab67c8d03%22%7d
Koordynowane przedmioty
2016L - Jakość i efektywność usług hotelarskich: spec: OiZHiG Sp-OZHG-TRM4SP05TR
2016L - Jakość w hotelarstwie i gastronomii: spec: OHiG Sp-OHiG-TRB6SP06TR
2016L - Konwersatorium specjalnościowe 4 - Organizacja hotelarstwa i gastronomii - Kuchnie regionalne Sp-OHG-KuRe-NLP-T
2016L - Konwersatorium specjalnościowe 4 - Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - Jakość i efektywność usług hotelarskich Sp-OZHG-JaEfUs-NMP-T
2016L - Konwersatorium specjalnościowe 4 - Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii Sp-OZHG-KoInHo-NMP-T
2016L - Kuchnie regionalne: spec:OHiG Sp-OHiG-TRB6SP05TR
2016L - Parazytologia Para-NLP-C
2016L - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB2NP05TR
2016L - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB2SP05TR
2017Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1NP15TR-Z17
2017Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1SP15TR-Z17
2018L - Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii-SPEC:Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii TRM4NP19TR-L18
2018L - Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii-SPEC:Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii TRM4SP16TR-L18
2018L - Obsługa klientów i sprzedaż w gastronomii-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6NP13TR-L18
2018L - Obsługa klientów i sprzedaż w gastronomii-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6SP13TR-L18
2018L - Usługi hotelarskie; gastronomiczne i rekreacyjne-SPEC:Hotelarstwo/ Menedżer gastronomii TRB2NP27TR-L18
2018L - Usługi hotelarskie; gastronomiczne i rekreacyjne-SPEC:Hotelarstwo/ Menedżer gastronomii TRB2SP27TR-L18
2018Z - Kuchnie regionalne TRB5NPTR-PDW5-Z18
2018Z - Kuchnie regionalne TRB5SP14TR-PDW5-Z18
2018Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1NP15TR-Z17
2018Z - Trendy we współczesnym hotelarstwie TRM3NPTR-PDW5TZH-Z18
2018Z - Trendy we współczesnym hotelarstwie TRM3SP12TR-PDW5-Z18
2018Z - Zarządzanie przedsiębiorstwem hotelarskim TRM3NPTR-PDW4TZH-Z18
2018Z - Zarządzanie przedsiębiorstwem hotelarskim TRM3SP11TR-PDW4-Z18
2019L - Obsługa recepcji i zarządzanie służbą pięter-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6NP14TR-L18
2019L - Obsługa recepcji i zarządzanie służbą pięter-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6SP14TR-L18
2019L - Zarządzanie jakością usług w hotelarstwie TRM4SP12TR-L19
2019Z - Kuchnie świata - SPEC: Menedżer gastronomii TRB5SP13TR-Z19
2019Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1NP15TR-Z17
2019Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1SP15TR-Z17
2020L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2SP07TR
2020L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB4SP01TR-L19
2020L - PDW 6: Kuchnie regionalne PDW-TRB6SP02
2020L - Trendy w biznesie hotelarskim - SPEC: Hotelarstwo TRB6SP13TR-L20
2020Z - Kuchnie świata - SPEC: Menedżer gastronomii TRB5SP13TR-Z19
2020Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1NP15TR-Z17
2020Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1SP15TR-Z17
2021L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2NP03TR
2021L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2SP07TR
2021L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6NP001-PDW
2021L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6SP001-PDW
2021L - PDW6 dla ZwH: Obsługa gościa w hotelarstwie TRM4SP002-PDW
2021L - Trendy w biznesie hotelarskim - SPEC: Hotelarstwo TRB6NP13TR-L20
2021L - Trendy w biznesie hotelarskim - SPEC: Hotelarstwo TRB6SP13TR-L20
2021L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP003TR
2021Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP005DI
2021Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR
2022L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2NP03TR
2022L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2SP07TR
2022L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6NP001-PDW
2022L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6SP001-PDW
2022L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB6SP004TR
2022L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB4NP012TR
2022Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1NP03TR
2022Z - Podstawy hotelarstwa i gastronomii TRB1SP03TR
2022Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP005DI
2022Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5NP006TR
2022Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR
2023L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2NP03TR
2023L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2SP07TR
2023L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6NP001-PDW
2023L - PDW3: Kuchnie regionalne TRB6SP001-PDW
2023L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB6SP004TR
Prowadzone przedmioty
2014L - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Gastronomia jako produkt turystyczny Sp-HiG-GaPrTu-SLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016L - Jakość w hotelarstwie i gastronomii: spec: OHiG Sp-OHiG-TRB6SP06TR:
Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
2016L - Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii: spec: OiZHiG Sp-OZHG-TRM4SP04TR:
Wykład (grupa 1)
2016L - Konwersatorium specjalnościowe 4 - Organizacja hotelarstwa i gastronomii - Kuchnie regionalne Sp-OHG-KuRe-NLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016L - Konwersatorium specjalnościowe 4 - Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - Jakość i efektywność usług hotelarskich Sp-OZHG-JaEfUs-NMP-T:
Wykład (grupa 1)
2016L - Konwersatorium specjalnościowe 4 - Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii Sp-OZHG-KoInHo-NMP-T:
Wykład (grupa 1)
2016L - Kuchnie regionalne: spec:OHiG Sp-OHiG-TRB6SP05TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
2016Z - Sp. 3 - Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - Zarządzanie przedsiębiorstwem hotelarsko-gastronomicznym Sp-TRM3NP11:
Wykład (grupa 1)
2017L - Jakość i efektywność usług hotelarskich.-spec.Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii TRM4NP05-L17:
Ćwiczenia (grupa 1)
2017L - Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii.-spec.Organizacja i zarządzanie w hotelarst TRM4NP04-L17:
Wykład (grupa 1)
2017L - Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii.-spec:Organizacja i zarządzanie w hotelarst TRM4SP02-L17:
Wykład (grupa 1)
2017L - Kuchnie regionalne.-spec:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6NP05-L17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017L - Kuchnie regionalne.-spec:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6SP05-L17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2018L - Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii-SPEC:Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii TRM4NP19TR-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018L - Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii-SPEC:Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii TRM4SP16TR-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018L - Obsługa klientów i sprzedaż w gastronomii-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6NP13TR-L18:
Wykład (grupa 1)
2018L - Obsługa klientów i sprzedaż w gastronomii-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6SP13TR-L18:
Wykład (grupa 1)
2018L - PDW dla spec.Zarządzanie w hotelarstwie:Zasoby ludzkie w hotelarstwie PDW-TR-M2NP02-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018L - PDW dla spec.Zarządzanie w hotelarstwie:Zasoby ludzkie w hotelarstwie PDW-TR-M2SP05-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018L - Usługi hotelarskie; gastronomiczne i rekreacyjne-SPEC:Hotelarstwo/ Menedżer gastronomii TRB2NP27TR-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018L - Usługi hotelarskie; gastronomiczne i rekreacyjne-SPEC:Hotelarstwo/ Menedżer gastronomii TRB2SP27TR-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018Z - Gastronomiczna obsługa impez - SPEC: Menadżer gastronomii TRB3SP31TR-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019L - Obsługa recepcji i zarządzanie służbą pięter-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6NP14TR-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019L - Obsługa recepcji i zarządzanie służbą pięter-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6SP14TR-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2019L - PDW dla spec.Zarządzanie w hotelarstwie:Obsługa gościa w hotelarstwie PDW-TR-M4NP02:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019L - PDW dla spec.Zarządzanie w hotelarstwie:Obsługa gościa w hotelarstwie PDW-TR-M4SP06:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019L - Zarządzanie jakością usług w hotelarstwie TRM4SP12TR-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019L - Zarządzanie jakością usług w hotelarstwie - SPEC: Zarządzanie w hotelarstwie TRM4NP11TR-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019Z - Gastronomiczna obsługa impez - SPEC: Menadżer gastronomii TRB3SP31TR-Z18:
Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 3)
2019Z - Kuchnie świata - SPEC: Menedżer gastronomii TRB5SP13TR-Z19:
Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 3)
2020L - PDW dla spec.Zarządzanie w hotelarstwie:Obsługa gościa w hotelarstwie PDW-TR-M4SP06:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020L - PDW dla spec.Zarządzanie w hotelarstwie:Zarządzanie gastronomią hotelową PDW-TR-M2SP04-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020L - Trendy w biznesie hotelarskim - SPEC: Hotelarstwo TRB6NP13TR-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020L - Trendy w biznesie hotelarskim - SPEC: Hotelarstwo TRB6SP13TR-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Zarządzanie jakością usług w hotelarstwie - SPEC: Zarządzanie w hotelarstwie TRM4SP00TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020Z - Kuchnie świata - SPEC: Menedżer gastronomii TRB5SP13TR-Z19:
Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 3)
2020Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi - SPEC: Hotelarstwo TRB5SP11TR-Z19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021L - PDW6 dla ZwH: Obsługa gościa w hotelarstwie TRM4SP002-PDW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - PDW: Zarządzanie gastronomią hotelową; Spec.: Zarządzanie w hotelarstwie TRM2NP004-PDW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - Trendy w biznesie hotelarskim - SPEC: Hotelarstwo TRB6SP13TR-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2021L - Zarządzanie jakością usług w hotelarstwie - SPEC: Zarządzanie w hotelarstwie TRM4SP001TR:
Wykład (grupa 1)
2021Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2022L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB6SP004TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2022L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022L - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB4NP012TR:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022L - Zarządzanie gastronomią hotelową - SPEC: Zarządzanie w hotelarstwie TRM2SP04TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022L - Zarządzanie jakością usług w hotelarstwie; Spec. Zarządzanie w hotelarstwie TRM4NP04TR:
Wykład (grupa 1)
2022Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5NP006TR:
Wykład (grupa 1)
2022Z - Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB5SP003TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym spec; hotelarstwo i gastronomia TRB6NP07TR:
Wykład (grupa 1)
2023L - Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB6SP004TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)