współpracownik w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|
dr
Tomasz Czerwiński
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2016L - Historia architektury i sztuki TRB2NP01TR
2016L - Historia architektury i sztuki TRB2SP03TR
2016Z - Sp. 3 - Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - Dziedzictwo kulinarne Sp-TRM3NP13
2016Z - Sp.OZHG - Dziedzictwo kulinarne-spec: Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii Sp-TRM3SP13
2017Z - Kuchnie regionalne-PDW3 W-TRB5SP31
2018L - Historia kultury TRM2NP18TR-L18
2018L - Historia kultury TRM2SP16TR-L18
2018L - Seminarium dyplomowe 2 TRB6NP17TR-L18
2019L - Historia kultury TRM2NP18TR-L18
2020L - Historia kultury TRM2NP18TR-L18
2020L - Historia kultury TRM2SP16TR-L18
Prowadzone przedmioty
2015Z - Sp-Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii. Dziedzictwo kulinarne Sp-OZHG-DzKu-NMP-T:
Wykład (grupa 1)
2015Z - Sp-Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii. Dziedzictwo kulinarne Sp-OZHG-DzKu-SMP-T:
Wykład (grupa 1)
2016Z - Sp. 3 - Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - Dziedzictwo kulinarne Sp-TRM3NP13:
Wykład (grupa 1)
2016Z - Sp.OZHG - Dziedzictwo kulinarne-spec: Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii Sp-TRM3SP13:
Wykład (grupa 1)
2017Z - Dziedzictwo kulinarne - spec: Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii TRM3NP11TR-Z17:
Wykład (grupa 1)