![]() |
współpracownik w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|

dr inż.
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Dietetyka niestacjonarna: niedziela wykładowa godz. 15:00-15:30
Link do spotkanie MS Teams:
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MzlmOTIzYWYtNzYyOS00NjE2LThiOTEtODZlN2U1NDRkYWM2%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8a52afe-6ea8-47f7-b275-783f7087b5fa%22%2c%22Oid%22%3a%22f3c90556-502c-49cf-ad83-4218102d2eb0%22%7d
Dietetyka stacjonarna: środa 17:00-17:30
Link do spotkanie MS Teams:
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MTI0OTk5ZTUtMTg3Mi00OTQ4LWEwNWUtZDVhODNkNzQwNGQw%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8a52afe-6ea8-47f7-b275-783f7087b5fa%22%2c%22Oid%22%3a%22f3c90556-502c-49cf-ad83-4218102d2eb0%22%7d
Koordynowane przedmioty
2020Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1NP17DI-Z17
2020Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1SP17DI-Z17
2021L - Herbs and basics of phytotherapy DIB6SE005DI
2021L - Zioła i podstawy fitoterapii DIB6NP002DI
2021L - Zioła i podstawy fitoterapii DIB6SP002DI
2021Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1NP001DI
2021Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1SP001DI
2022L - Herbs and basics of phytotherapy DIB6SE005DI
2022L - Zioła i podstawy fitoterapii DIB6NP002DI
2022L - Zioła i podstawy fitoterapii DIB6SP002DI
2022Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1NP001DI
2022Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1SP001DI
2023L - Basics of phytotherapy DIB6SE013DI
2023L - Podstawy fitoterapii DIB6NP016DI
2023L - Podstawy fitoterapii DIB6SP018DI
2023Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1NP001DI
2023Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1SP001DI
2024L - Basics of phytotherapy DIB6SE013DI
2024L - Podstawy fitoterapii DIB6NP016DI
2024L - Podstawy fitoterapii DIB6SP018DI
2024Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1NP001DI
Prowadzone przedmioty
2020Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1NP17DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021Z - Mikrobiologia ogólna i żywności DIB1NP001DI:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)