![]() |
Adiunkt w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|

dr
Natalia Czech
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Zapraszam na konsultacje w poniedziałki o godz 16:30-17:30
Bardzo proszę o wcześniejsze zgłoszenie chęci spotkania.
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZjEyNzNmMjQtMGM0Ny00M2EyLWEwYjAtMTQzYjllMzQwNjJm%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8a52afe-6ea8-47f7-b275-783f7087b5fa%22%2c%22Oid%22%3a%22f86ed63a-9549-48eb-b1b6-6573e4e6bc83%22%7d
Koordynowane przedmioty
2018L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP23DI-L18
2018L - Suplementy diety DIB4NP21DI-L18
2018L - Zasady funkcjonowania cateringu (PDW) DIB6SP15DI-L18
2018Z - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB5NP12DI-Z17
2018Z - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB5SP12DI-Z17
2018Z - Wychowanie zdrowotne i promocja zdrowia - SPEC: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP08DI-Z18
2018Z - Wychowanie zdrowotne i promocja zdrowia - SPEC: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5SP08DI-Z18
2018Z - Zaburzenia odżywiania DIB5NP11DI-Z17
2019L - PDW:Zasady funkcjonowania cateringu PDW-C-6BNP02-L18
2019L - PDW:Zasady funkcjonowania cateringu PDW-C-6BSP02-L18
2019L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP23DI-L18
2019L - Suplementy diety DIB4NP21DI-L19
2019Z - Biologically Active Compounds in Food DIB5SE10DI-Z19
2019Z - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB5NP12DI-Z17
2019Z - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB5SP12DI-Z17
2019Z - Eating disorders DIB5SE16DI-Z19
2019Z - Zaburzenia odżywiania DIB5NP11DI-Z17
2019Z - Zaburzenia odżywiania DIB5SP32DI-Z17
2020L - Basics of laboratory diagnostics DIB4SE14DI-L20
2020L - Bioactive food ingredients DIB4SE12DI-L20
2020L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4NP12DI-L20
2020L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4SP12DI-L20
2020L - Podstawy diagnostyki laboratoryjnej DIB4NP14DI-L20
2020L - Podstawy diagnostyki laboratoryjnej DIB4SP14DI-L20
2020L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6SP23DI-L18
2020L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP23DI-L18
2020Z - Eating disorders DIB5SE16DI-Z19
2020Z - Fundamentals of human nutrition DIB1SE19DI-Z17
2020Z - Zaburzenia odżywiania DIB5NP11DI-Z17
2020Z - Zaburzenia odżywiania DIB5SP32DI-Z17
2021L - Bioactive food ingredients DIB4SE12DI-L20
2021L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4NP12DI-L20
2021L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4SP12DI-L20
2021L - Dietary supplements DIB6SE004DI
2021L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP23DI-L18
2021L - Suplementy diety DIB6NP001DI
2021L - Suplementy diety DIB6SP001DI
2022L - Bio-active food ingredients DIB4SE008DI
2022L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4NP008DI
2022L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4SP009DI
2022L - Dietary supplements DIB6SE004DI
2022L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6NP008DI
2022L - Suplementy diety DIB6NP001DI
2022L - Suplementy diety DIB6SP001DI
2022Z - Elective Course1: Dietary supplements DIB5SE008-PDW
2022Z - PDW 1: Suplementy diety DIB5NP008-PDW
2022Z - PDW 1: Suplementy diety DIB5SP008-PDW
2023L - Bio-active food ingredients DIB4SE008DI
2023L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4NP008DI
2023L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4SP009DI
2023L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6NP008DI
2023L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6SP011DI
2024L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4NP008DI
2024L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4SP009DI
2024L - Diety redukujące DIB6SP020DI
2024L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6NP008DI
2024L - Reducing diets DIB6SE014DI
Prowadzone przedmioty
2017Z - Wychowania zdrowotne i promocja zdrowia - spec: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP27DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1)
2017Z - Wychowania zdrowotne i promocja zdrowia - spec: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5SP30DI-Z17:
Wykład (grupa 1)
2018L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6SP23DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP23DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018Z - Wychowanie zdrowotne i promocja zdrowia - SPEC: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP08DI-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018Z - Wychowanie zdrowotne i promocja zdrowia - SPEC: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5SP08DI-Z18:
Wykład (grupa 1)
2019L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6SP23DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1)
2019L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP23DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1)
2020L - Nutrition counseling - case study 2 - SPEC: Nutrition counseling DIB6SE14DI-L20:
Wykład (grupa 1)
2020L - Podstawy diagnostyki laboratoryjnej DIB4NP14DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6SP23DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1)
2020L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP23DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1)
2020Z - Nutrition counseling - case study 1 -SPEC: Nutrition counseling DIB5SE007DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021L - Nutrition counseling - case study 2 - SPEC: Nutrition counseling DIB6SE14DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP23DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021Z - Nutrition counseling - case study 1 -SPEC: Nutrition counseling DIB5SE007DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4NP008DI:
Blended learning (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022L - Biologicznie aktywne składniki żywności DIB4SP009DI:
Blended learning (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6NP008DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022Z - Nutrition counseling - case study 1 -SPEC: Nutrition counseling DIB5SE007DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022Z - Seminarium dyplomowe 1; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP002-S:
Ćwiczenia (grupa 1)
2023L - Nutrition counseling - case study 2; Spec.: Nutrition counseling DIB6SE016DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2023L - Podstawy diagnostyki labolatoryjnej; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6NP017DI:
Wykład (grupa 1)
2023L - Podstawy diagnostyki labolatoryjnej; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6SP017DI:
Wykład (grupa 1)
2023L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6NP008DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2023L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6SP011DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2023L - Seminarium dyplomowe 1; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP002-S:
Wykład (grupa 2)
2023L - Seminarium dyplomowe 2; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP001-S:
Ćwiczenia (grupa 1)
2023Z - Nutrition counseling - case study 1 -SPEC: Nutrition counseling DIB5SE007DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2023Z - Seminarium dyplomowe 2; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP001-S:
Ćwiczenia (grupa 2)
2024L - Podstawy diagnostyki labolatoryjnej; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6NP017DI:
Wykład (grupa 1)
2024L - Podstawy diagnostyki labolatoryjnej; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6SP017DI:
Wykład (grupa 1)