współpracownik w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|
prof. dr hab.
Ewelina Hallmann
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2NP12DI-L18
2019L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2NP12DI-L19
2020L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2NP12DI-L19
2020L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2SP12DI-L18
2021L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2NP12DI-L19
2021L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2SP12DI-L18
2022L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2NP001DI
2022L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2SP001DI
2023L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2NP001DI
2023L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2SP001DI
2024L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2NP001DI
2024L - Ekologia produkcji żywności i środowiska DIB2SP001DI