współpracownik w jednostce Akademia Finansów i Biznesu Vistula
|
mgr
Agnieszka Koper
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018Z - Technologies of production of selected food TRM3SE11TR-PDW5-Z18
2021L - Elective course3: Regional Cuisines TRB6SE001-PDW
2021L - Trendy w gastronomii - SPEC: Menedżer Gastronomii TRB6SP15TR-L20
Prowadzone przedmioty
2018Z - Technologies of production of selected food TRM3SE11TR-PDW5-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019L - Elective course for spec.Gastronomy Management : National cuisine PDW-TR-M4SE04:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019Z - Elective course for Spec.Hospitality Management :Food and beverage management PDW-TR-M2SE05:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)