Akademia Finansów i Biznesu Vistula - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Metoda treningu zdrowotnego - spec: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP17DI-Z17
Ćwiczenia (C) Semestr zimowy 2017/2018

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 20
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Zakres tematów:

Omówienie czynników powodujących psucie żywności (m.in. zawartość wody, skład chemiczny, temperatura, światło, czas) Omówienie zasad przechowywania poszczególnych produktów żywnościowych (mięso, ryby i owoce morza, tłuszcze, nabiał, produkty zbożowe, owoce i warzywa) Możliwości wydłużenia trwałości produktów żywnościowych Materiały do przechowywania żywności Charakterystyka opakował aktywnych i inteligentnych

Podsumowanie zajęć zgodnie z bieżącymi problemami

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Joanna Kalecińska 11/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
ul. Stokłosy 3
02-787 Warszawa
tel: +48 22 45 72 300 https://vistula.edu.pl/
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)