Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP19DI-Z17
Ćwiczenia (C)
Semestr zimowy 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 10:10 - 12:05,
sala 213 |
Krzysztof Dasiewicz | 13/ |
|
2 |
każda niedziela, 12:30 - 14:25,
sala 213 |
Krzysztof Dasiewicz | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Vistula University |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.