The processes and apparatus for food processing
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | DIB2SE10DI-L20 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | The processes and apparatus for food processing |
Jednostka: | Kierunek-Dietetyka |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | angielski |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
Założenia (opisowo): | This course aims to give the students the general overview of basics of food processes and apparatus |
Pełny opis: |
Within the lectures following fields will be covered: 1. introduction to unit operation in food processing, 2. Characteristic of selected mechanical process in food processing 3. Characteristic of thermal processes in food processing 4. Characteristic of diffusion processes in food processing 5. Characteristic of basic biotechnological processes in food processing 6. Description of basic equipment applied in food processing During exercises students will be familiarized with the impact of food processing of the selected properties of food materials. |
Efekty uczenia się: |
Lectures: Student has got basic knowledge about the processes and apparatus applied in food processing Exercises: Student knows how the processing impacts the quality and safety of food |
Metody i kryteria oceniania: |
Lectures: written exam (pass: 51%) Exercises: presentation and report (pass 51%) Overall grade is calculated based on the grades from passing the lecture (60%) and exercises (40%) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (zakończony)
Okres: | 2021-02-20 - 2021-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ W
C
PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 10 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Ewa Jakubczyk | |
Prowadzący grup: | Ewa Jakubczyk | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Ćwiczenia - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 Wykład - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.