Basics of diet prevention; Spec. Nutrition counselling
Informacje ogólne
| Kod przedmiotu: | DIB4SE013DI |
| Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
| Nazwa przedmiotu: | Basics of diet prevention; Spec. Nutrition counselling |
| Jednostka: | Kierunek-Dietetyka |
| Grupy: | |
| Punkty ECTS i inne: |
3.00 (zmienne w czasie)
|
| Język prowadzenia: | angielski |
| Rodzaj przedmiotu: | specjalnościowy |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/2023" (zakończony)
| Okres: | 2023-02-18 - 2023-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT W
ŚR C
CZ PT |
| Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 10 godzin
Wykład, 10 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | Mariusz Jaworski | |
| Prowadzący grup: | Mariusz Jaworski | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Ćwiczenia - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 Wykład - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
