Entrepreneurship
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | ECB3SE09EC-Z19 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Entrepreneurship |
Jednostka: | Kierunek-Ekonomia |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
5.00
|
Język prowadzenia: | angielski |
Efekty uczenia się: |
(tylko po angielsku) LEARNING OUTCOMES: understanding basic concepts in the area of entrepreneurship, understanding the role and importance of entrepreneurship for economic development, developing personal creativity and entrepreneurial initiative, adopting of the key steps in the elaboration of business idea,understanding the stages of the entrepreneurial process and the resources needed for the successful development of entrepreneurial ventures. |
Praktyki zawodowe: |
(tylko po angielsku) the student shall be able to understand mechanisms to open a company in Poland. |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2019/2020" (zakończony)
Okres: | 2019-10-01 - 2020-02-16 |
![]() |
Typ zajęć: |
Konwersatorium, 15 godzin
Wykład wspólny, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Nicolas Levi | |
Prowadzący grup: | Nicolas Levi | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Konwersatorium - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 Wykład wspólny - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
|
Rodzaj przedmiotu: | (tylko po angielsku) General lecture |
|
Tryb prowadzenia: | (tylko po angielsku) Daily studies |
|
Wymagania (lista przedmiotów): | (tylko po angielsku) Introduction to economics, introduction to management |
|
Skrócony opis: |
(tylko po angielsku) Theoretical and practical aspects of Entrepreneurship |
|
Pełny opis: |
(tylko po angielsku) This course introduces students to the theory of entrepreneurship and its practical implementation. It focuses on different stages related to the entrepreneurial process, including business model innovation, monetization, small business management as well as strategies that improve performance of new business ventures in the context of Poland. Students shall develop an understanding of successes, opportunities and risks of entrepreneurship. Students will also develop skills in written business communication and oral presentations that allow students to integrate entrepreneurship concepts and interact with business experts or financial advisors. |
|
Literatura: |
(tylko po angielsku) aaaa |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/2021" (zakończony)
Okres: | 2020-10-01 - 2021-02-19 |
![]() |
Typ zajęć: |
Konwersatorium, 15 godzin
Wykład wspólny, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Nicolas Levi | |
Prowadzący grup: | Nicolas Levi | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Konwersatorium - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 Wykład wspólny - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.