Diploma Seminar II; Spec.: Hospitality and Gastronomy Management
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | THM4SE001TH-S |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Diploma Seminar II; Spec.: Hospitality and Gastronomy Management |
Jednostka: | Kierunek-TiH |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
12.00
|
Język prowadzenia: | angielski |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2023-02-18 - 2023-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | Ewa Dziedzic, Piotr Kociszewski, Michał Koskowski, Mirosław Nalazek, Elżbieta Wąsowicz-Zaborek | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Ćwiczenia - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.