Technologies of production of selected food
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | TRM3SE11TR-PDW5-Z18 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Technologies of production of selected food |
Jednostka: | Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
4.00
|
Język prowadzenia: | angielski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2018/2019" (zakończony)
Okres: | 2018-10-01 - 2019-02-01 |
Przejdź do planu
PN W
WT W
C
ŚR C
CZ C
PT C
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 20 godzin
Wykład, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Agnieszka Koper | |
Prowadzący grup: | Agnieszka Koper | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Ćwiczenia - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 Wykład - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
|
Skrócony opis: |
(tylko po angielsku) The fundamental objective of the course is to present the methods of production, processing, preservation and storage of selected Italian high-quality food products. |
|
Pełny opis: |
(tylko po angielsku) 1. History of alimentary technology. 2. Basic principles of food components. 3. Milk and its products: transformation of milk into dairy products. 4. Meat and its processing. 5. Extraction of oil. Classification of oil. 6. Flour classification and pasta production. 7. Production of bread and baked goods. 8. Production of Italian wines. 9. Production of Italian ice cream. 10. Production of balsamic vinegar and tomato sauce. Course explain different food production technologies. During workshop student will familiarized with Italian food products (presentation, degustation, visit to the local food factory) |
|
Literatura: |
(tylko po angielsku) Selected chapters from: Stephanie Clark (Editor), Stephanie Jung (Co-Editor), Buddhi Lamsal (Co-Editor), Food Processing: Principles and Applications, 2nd Edition. 2014. Scientific papers relating to the topics covered in class. |
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.