Podstawy hotelarstwa i gastronomii [TRB2SP05TR]
Semestr letni 2015/2016
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Podstawy hotelarstwa i gastronomii [TRB2SP05TR] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2015/2016 [2016L]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 129 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin |
Prowadzący: | Piotr Dominik |
Uwagi: |
DL-T239-1-SGTiR,DL-T239-SGTiR,DL-T240-SGTiR,DL-T241-SGTiR,DL-T242-SGTiR,DL-T243-SGTiR |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.