Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP03
Semestr zimowy 2016/2017
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP03 | |||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2016/2017 (2016Z)
(zakończony)
Wykład (W), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 38 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Egzamin | |||
Prowadzący: | Krzysztof Dasiewicz | |||
Uwagi: |
DI-B3NP/1,DI-B3NP/2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.