Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego [DIB3NP03]
Semestr zimowy 2016/2017
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego [DIB3NP03] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2016/2017 [2016Z]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 38 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin |
Prowadzący: | Krzysztof Dasiewicz |
Uwagi: |
DI-B3NP/1,DI-B3NP/2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.