Sp. OHG - Organizacja i funkcjonowanie obiektu hotelarskiego-spec:Organizacja hotelarstwa i gastronomii [Sp-TRB3SP14]
Semestr zimowy 2016/2017
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Sp. OHG - Organizacja i funkcjonowanie obiektu hotelarskiego-spec:Organizacja hotelarstwa i gastronomii [Sp-TRB3SP14] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2016/2017 [2016Z]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 101 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Witold Drogoń |
Uwagi: |
TR-sem. 3 sp. Organizacja hotelarstwa i gastronomii |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.