Sp.OZHG - Dziedzictwo kulinarne-spec: Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii [Sp-TRM3SP13]
Semestr zimowy 2016/2017
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Sp.OZHG - Dziedzictwo kulinarne-spec: Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii [Sp-TRM3SP13] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2016/2017 [2016Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 33 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Mariusz Jaworski |
Uwagi: |
TR-sem. 3 mgr sp. Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.