Seminarium dyplomowe [S-TRB5SP07]
Semestr zimowy 2017/2018
Seminarium,
grupa nr 7
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Seminarium dyplomowe [S-TRB5SP07] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2017/2018 [2017Z]
(zakończony)
Seminarium [S], grupa nr 7 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 5 |
Limit miejsc: | 5 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Mariusz Jaworski |
Zakres tematów: |
1. Diety w turystyce (np. Dieta śródziemnomorska, dieta wegetariańska). 2. Kulturowe i psychologiczne aspekty turystyki kulinarnej w różnych grupach wiekowych. 3. Aktywność fizyczna i zachowania żywieniowe w kontekście stylu życia i promocji zdrowa. 4. Imprezy kulinarne (ang. Food events) i ich rola w życiu psychospołecznym człowieka. |
Uwagi: |
dr Mariusz Jaworski, spec. OHiG |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.