Seminarium dyplomowe [S-TRB5NP07]
Semestr zimowy 2017/2018
Seminarium,
grupa nr 1
Przedmiot: | Seminarium dyplomowe [S-TRB5NP07] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2017/2018 [2017Z]
(zakończony)
Seminarium [S], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 1 |
Limit miejsc: | 5 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Tomasz Czerwiński |
Zakres tematów: |
1. Atrakcyjność turystyczna wybranego przez studenta regionu (miejscowości) ze szczególnym uwzględnieniem dziedzictwa kulinarnego. 2. Dziedzictwo kulinarne jako atrakcja turystyczna wybranego przez studenta regionu (państwa, miejscowości). 3. restauracje i kawiarnie jako atrakcje turystyczne wybranej przez studenta miejscowości. 4. Autorskie pomysły (koncepcje) studentów na urządzenie własnego lokalu gastronomicznego ( kwestie techniczne, wygląd lokalu, menu, dodatkowe oferty dla klientów) . 5. Zabytki architektury i sztuki walorem turystycznym wybranego przez studenta regionu (miejscowości). |
Uwagi: |
dr Tomasz Czerwińśki, spec. OHiG |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.