Język angielski 3 [DIB3SP13VU-Z17]
Semestr zimowy 2017/2018
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przedmiot: | Język angielski 3 [DIB3SP13VU-Z17] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2017/2018 [2017Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 29 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Prowadzący: | Ewa Sawicka |
Literatura: |
English for Dietetics - Barbara Gorbacz-Gancarz, Lucyna Ostrowska, Ewa Stefałska, Eunika Supiłska, Ewa Szczepania, Wydawnictwo Lekarskie PZWL, Warszawa 2016 Destinations B1:Grammar and Vocabulary Macmillan, Oxford 2006 Destinations B2:Grammar and Vocabulary Macmillan, Oxford 2006 Nagrania audio, DVD, platforma TMM, materiały własne lektora |
Zakres tematów: |
1. The digestive system and the proces of digestion 1: Organs of the digestive system (2,5h) 2. The digestive system and the proces of digestion 2: Digestive system in cooperation with other systems; digestive enzymes and hormones(2,5h) 3. Nutritional chemistry: Basic notions of chemistry; Mathematical numbers and chemical expressions (2,5h) 4. Nutritional chemistry: Macroelements and microelements; Electrolytes; Vitamins (2, 5h) 5. Dietary guidelines: types of food; (2,5h) 6. Dietary guidelines: History of food pyramid in the USA and in Poland (2,5h) 7. Menu planning and culture: Food patterns based on culture, customs, religion or philosophy; Menu and diets (2,5h) 8. Menu planning and culture: Creating a menu; Meals and cooking techniques (2,5h) 9. Menu planning and culture: Graphs in presenting dietary issues (2,5h) 10. New food: genetically modified, functional and convenience food: New food, probiotics and prebiotics (2,5h) 11. New food: Eatinf habits; Concerns about geneticallh modified food; convenience food consumption (2,5h) 12. Exam (2,5h) |
Metody dydaktyczne: |
metoda eklektyczna |
Metody i kryteria oceniania: |
1. 25% ocena z zajęć 2. 50% test końcowy 3. 25% ocena z prac domowych, kartkówek |
Uwagi: |
a305 |
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.