Seminarium dyplomowe 1 [DIB5SP02-S]
Semestr zimowy 2018/2019
Ćwiczenia,
grupa nr 8
Przedmiot: | Seminarium dyplomowe 1 [DIB5SP02-S] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2018/2019 [2018Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 8 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 1 |
Limit miejsc: | 4 |
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Prowadzący: | Sylwia Gudej-Rosa |
Zakres tematów: |
1. Czynniki kształtujące nawyki żywieniowe młodzieży w wieku 13-15l. (Patrycja Wójcik) 2. Ocena sposobu żywienia studentów wybranej uczelni wyższej w kontekście ich aktywności zawodowej. (Anna Pussehl) 3. Efektywność programu edukacji żywieniowej dla dzieci w przedszkolu i ich rodziców (Joanna Dzięgielewska) 4. Sklepiki szkolne w świetle obowiązującego prawa (Agnieszka Świątkiewicz). 5. Spożycie napojów energetyzujących wśród młodzieży. 6. Wpływ edukacji żywieniowej na ilość spożywanych napojów przez seniorów. 1. Ocena żywienia dzieci w przedszkolu na diecie bezglutenowej. 2. Analiza zawartości różnych frakcji błonnika pokarmowego w diecie studentów w kontekście profilaktyki chorób układu sercowo-naczyniowego. 3. Ocena spożycia orzechów przez studentów w kontekście profilaktyki chorób układu sercowo-naczyniowego. 4. Analiza wartości odżywczej przetworzonych produktów mięsnych dostępnych na rynku w kontekście zastosowania ich w diecie ketogennej. 5. Analiza wartości odżywczej przetworów mlecznych dostępnych na rynku w kontekście zastosowania ich w diecie ketogennej. |
Uwagi: |
mgr Sylwia Gudej |
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.