Podstawy hotelarstwa i gastronomii [TRB1NP15TR-Z17]
Semestr zimowy 2018/2019
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Podstawy hotelarstwa i gastronomii [TRB1NP15TR-Z17] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2018/2019 [2018Z]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 43 | ||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||
Prowadzący: | Piotr Dominik | ||||||||||
Uwagi: |
TR-B1NP/TMG/1; TR-B1NP/TRT/1; TR-B1NP/TTB/1; TR-B1NP/TTC/1; TR-B1NP/THO/1 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.