Projektowanie potraw prozdrowotnych-SPEC:Poradnictwo dietetyczne [DIB6SP24DI-L18]
Semestr letni 2018/2019
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Projektowanie potraw prozdrowotnych-SPEC:Poradnictwo dietetyczne [DIB6SP24DI-L18] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2018/2019 [2019L]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||
Prowadzący: | Ewa Gondek | ||||||||||
Uwagi: |
DI-B6SP/DPD/1 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.