Organizacja pracy kuchni/projektowanie i przygotowywanie potraw - SPEC: Menedżer gastronomii [TRB4SP15TR-L19]
Semestr letni 2018/2019
Ćwiczenia,
grupa nr 3
Przedmiot: | Organizacja pracy kuchni/projektowanie i przygotowywanie potraw - SPEC: Menedżer gastronomii [TRB4SP15TR-L19] | ||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2018/2019 [2019L]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
||||||||||||
Termin i miejsce:
|
co drugi poniedziałek (parzyste), 14:40 - 16:35
sala 324 (Diet. Lab) Vistula University jaki jest adres?
Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (nieparzyste)" odbywają się w pierwszym tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)" odbywają się w drugim tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Jeśli zajęcia wypadają w dniu wolnym, to nie odbywają się, natomiast nie ma to wpływu na terminy kolejnych zajęć - odbędą się one dwa tygodnie później.
|
||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 15 | ||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||||
Prowadzący: | Ewa Gondek | ||||||||||||
Uwagi: |
TR-B4SP/TMG/3 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.