Seminarium dla sepc. Menedżer gastronomii [TRB5SP/TMG-S]
Semestr zimowy 2019/2020
Seminarium,
grupa nr 1
Przedmiot: | Seminarium dla sepc. Menedżer gastronomii [TRB5SP/TMG-S] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2019/2020 [2019Z]
(zakończony)
Seminarium [S], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 0 |
Limit miejsc: | 3 |
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Prowadzący: | Elżbieta Biernacka |
Zakres tematów: |
• Wpływ turystyki na środowisko przyrodnicze. • Zagospodarowanie turystyczne obszarów poindustrialnych poddanych rekultywacji (zgodnie z obowiązującą zasadą zrównoważonego rozwoju ), na cele turystyki i rekreacji. • Nowe kierunki przystosowania szerokiego zakresu usług hotelarskich, gastronomicznych i uzupełniających do aktualnych potrzeb i wymogów branży turystycznej, a w szczególności hotelarstwa |
Uwagi: |
prof. Elżbieta Biernacka, sepc. Menedżer gastronomii |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.