Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP19DI-Z17
Semestr zimowy 2019/2020
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP19DI-Z17 | |||||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2019/2020 (2019Z)
(zakończony)
Wykład (W), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: | |||||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 20 | |||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | |||||||||||||||||||
Prowadzący: | Krzysztof Dasiewicz | |||||||||||||||||||
Uwagi: |
DI-B3SP/DAF/1; DI-B3SP/DPD/1 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.