Trendy w gastronomii - SPEC: Menedżer Gastronomii [TRB6SP15TR-L20]
Semestr letni 2019/2020
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
| Przedmiot: | Trendy w gastronomii - SPEC: Menedżer Gastronomii [TRB6SP15TR-L20] | ||||||||||||||
| Zajęcia: |
Semestr letni 2019/2020 [2020L]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
|
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:20
sala 131 (Comp. Room) Vistula University jaki jest adres? |
||||||||||||||
|
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
| Liczba osób w grupie: | 10 | ||||||||||||||
| Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||
| Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||||||
| Prowadzący: | Agnieszka Koper | ||||||||||||||
| Metody i kryteria oceniania: | |||||||||||||||
| Uwagi: |
TR-B6SP/TMG/3 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.