Seminarium dla Spec. Hotelarstwo [TRB5SP/TZH-S]
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia,
grupa nr 3
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Seminarium dla Spec. Hotelarstwo [TRB5SP/TZH-S] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/2021 [2020Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 4 |
Limit miejsc: | 5 |
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Prowadzący: | Piotr Dominik |
Zakres tematów: |
Kuchnie regionalne i turystyka kulinarna Organizacja pracy w hotelarstwie Organizacja i trendy w gastronomii Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii |
Uwagi: |
dr Piotr Dominik |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.