Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie [DIB5SP004DI]
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przedmiot: | Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie [DIB5SP004DI] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/2021 [2020Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Ewa Gondek | ||||||||||||||||||
Uwagi: |
DI-B5SP/DAF/1 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.