Projektowanie potraw prozdrowotnych; SPEC:Poradnictwo dietetyczne [DIB6NP24DI-L18]
Semestr letni 2020/2021
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Projektowanie potraw prozdrowotnych; SPEC:Poradnictwo dietetyczne [DIB6NP24DI-L18] | ||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [2021L]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||
Prowadzący: | Agnieszka Sulich | ||||||
Uwagi: |
DI-B6NP/DPD/2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.