Seminarium dla spec. Hotelarstwo i gastronomia [TRB5SP/HiG-S]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia,
grupa nr 13
Przedmiot: | Seminarium dla spec. Hotelarstwo i gastronomia [TRB5SP/HiG-S] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 13 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 1 |
Limit miejsc: | 7 |
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Prowadzący: | Renata Spicak |
Zakres tematów: |
Zarządzanie finansami przedsiębiorstwa turystycznego/gastronomicznego Wpływ kosztów na wynik finansowy przedsiębiorstwa turystycznego/gastronomicznego Kształtowanie się wynagrodzeń w przedsiębiorstwie turystycznym/gastronomicznym Rozliczanie napiwków w świetle polskiego prawodawstwa w przedsiębiorstwie turystycznym/gastronomicznym |
Uwagi: |
dr Renata Sokołowska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.