Seminarium MGR dla sepc. Zarządzanie w hotelarstwie [TRM3SP/TZH-S]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przedmiot: | Seminarium MGR dla sepc. Zarządzanie w hotelarstwie [TRM3SP/TZH-S] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 3 |
Limit miejsc: | 4 |
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Prowadzący: | Piotr Dominik |
Zakres tematów: |
Kuchnie regionalne i turystyka kulinarna Organizacja pracy w hotelarstwie Organizacja i trendy w gastronomii Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii |
Uwagi: |
dr Piotr Dominik |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.