Hotel, Food and Beverages and Recreation Services; SPEC.: Hotel and Catering Business [TRB3SE004TR]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przedmiot: | Hotel, Food and Beverages and Recreation Services; SPEC.: Hotel and Catering Business [TRB3SE004TR] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Terminy i miejsca:
|
|||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 23 | ||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||
Prowadzący: | Wojciech Liszka | ||||||||||
Uwagi: |
TR-B3SE/1 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.