Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia [TRB5SP003TR]
Semestr zimowy 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia [TRB5SP003TR] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021Z]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 81 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Piotr Dominik | ||||||||||||||||||
Uwagi: |
TR-B5SP/1; TR-B5SP/2; TR-B5SP/3; |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.