Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące [DIB3NP001DI]
Semestr zimowy 2021/2022
Praktyka,
grupa nr 1
Przedmiot: | Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące [DIB3NP001DI] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021Z]
(zakończony)
Praktyka [Pk], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 52 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Prowadzący: | Ewa Gondek, Agnieszka Sulich |
Uwagi: |
DI-B3NP/1; DI-B3NP/2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.