Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP004DI
Semestr zimowy 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP004DI | |||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2021/2022 (2021Z)
(zakończony)
Wykład (W), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: | |||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 51 | |||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | |||||||||||||||
Prowadzący: | Krzysztof Dasiewicz | |||||||||||||||
Uwagi: |
DI-B3NP/1; DI-B3NP/2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.