Savoir Vivre in Hospitality; Spec. Hotel and Catering Business [TRB6SE004TR]
Semestr letni 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Savoir Vivre in Hospitality; Spec. Hotel and Catering Business [TRB6SE004TR] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [2022L]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 60 | ||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||
Prowadzący: | Zdzisław Rapacki | ||||||||||
Uwagi: |
TR-B6SE/1; TR-B6SE/2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.