Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia [TRB6SP004TR]
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia,
grupa nr 2
Przedmiot: | Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia [TRB6SP004TR] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [2022L]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 22 | ||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||
Prowadzący: | Piotr Dominik | ||||||||||
Uwagi: |
TR-B6SP/2 (Spec.Hotelarstwo i gastronomia gr. 2) |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.