Usługi hotelarskie, gastronomiczne i rekreacyjne; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia [TRB3NP008TR]
Semestr zimowy 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Usługi hotelarskie, gastronomiczne i rekreacyjne; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia [TRB3NP008TR] | ||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/2023 [2022Z]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 14:40 - 16:35
sala 322 Vistula University jaki jest adres? |
||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 17 | ||||||||||||||
Limit miejsc: | 19 | ||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||||||
Prowadzący: | Elżbieta Biernacka |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.