Seminarium dla spec. Hotelarstwo i gastronomia [TRB5SP/HiG-S]
Semestr zimowy 2022/2023
Seminarium,
grupa nr 4
Przedmiot: | Seminarium dla spec. Hotelarstwo i gastronomia [TRB5SP/HiG-S] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/2023 [2022Z]
(zakończony)
Seminarium [S], grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 13 |
Limit miejsc: | 13 |
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Prowadzący: | Adam Mazur |
Zakres tematów: |
Socjologia turystyki i edukacja międzykulturowa. Główne problemy turystyki religijnej i pielgrzymkowej w Polsce i na Świecie. Coaching we wspomaganiu organizacji czasu wolnego u młodzieży. Problematyka podejmowania i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze usług turystycznych i hotelarskich. |
Uwagi: |
dr hab. Adam Mazur |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.