Dodatki do żywności [DIB6NP013DI]
Semestr letni 2022/2023
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przedmiot: | Dodatki do żywności [DIB6NP013DI] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [2023L]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:25
sala 323 Vistula University jaki jest adres? |
||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 13 | ||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||
Prowadzący: | Ewa Gondek |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.