Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia [TRB4SP003TR]
Semestr letni 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli i w gastronomii - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia [TRB4SP003TR] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [2023L]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 47 | ||||||||||
Limit miejsc: | 51 | ||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||
Prowadzący: | Piotr Dominik | ||||||||||
Uwagi: |
TR-B4SP/1;TR-B4SP/2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.