Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia [TRB6SP004TR]
Semestr letni 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Trendy w biznesie hotelarskim i gastronomicznym, Spec. Hotelarstwo i gastronomia [TRB6SP004TR] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [2023L]
(w trakcie)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 67 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Piotr Dominik | ||||||||||||||||||
Uwagi: |
TR-B6SP/1;TR-B6SP/2; |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.