Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Etykieta w hotelarstwie. [Sp-HiG-EtyHot-SLP-T]
Semestr letni 2014/2015
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Etykieta w hotelarstwie. [Sp-HiG-EtyHot-SLP-T] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2014/2015 [2015L]
(zakończony)
Wykład [W], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 25 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Witold Drogoń |
Uwagi: |
DL, T sem. 6 sp. HiG |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.