Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie zakladu gastronomicznego [Sp-OHG-OrZaGa-SLP-T]
Semestr zimowy 2015/2016
Ćwiczenia,
grupa nr 2
Przedmiot: | Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie zakladu gastronomicznego [Sp-OHG-OrZaGa-SLP-T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2015/2016 [2015Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 13 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Dorota Nowak |
Uwagi: |
DL, T sem. 5 sp. OHG (SGTiR) |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.