Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwa 3 (3) [TeZy3-NLP-C]
Semestr zimowy 2015/2016
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwa 3 (3) [TeZy3-NLP-C] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2015/2016 [2015Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 30 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Dorota Nowak |
Uwagi: |
ZL-C20355-SGTiR,ZL-C20356-SGTiR |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.