Akademia Finansów i Biznesu Vistula - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Informacje o sali nr A1 (2022-11-28 - 2022-12-04)
Vistula University (ST_3)

Plan zajęć odbywających się w sali

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2022-11-28 - 2022-12-04  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
7:00
8:00
9:00
10:00
10:10, C gr.1
Hotel, Food and Beverages and Recreation Services; SPEC.: Hotel and Catering Business - Miłosz Stanisławski
10:10, C gr.2
Bezpieczeństwo w hotelarstwie; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia - Tomasz Barlak
10:10, K gr.1
Insurance - Witold Walkowiak
10:10, W gr.1
Chemia żywności - Jolanta Małajowicz
11:00
12:00
12:30, C gr.1
Reception and Reservation Departments Operations; SPEC.: Hotel and Catering Business - Miłosz Stanisławski
12:30, C gr.2
Bezpieczeństwo w hotelarstwie; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia - Tomasz Barlak
12:30, W gr.1
Accounting III Management accounting I - Witold Walkowiak
12:30, W gr.1
Safety and Security in Hotels; Spec.: Hotel and Catering Business - Ewa Kossakowska
12:30, W gr.1
Fizjologia trawienia i wchłaniania (z elementami anatomii) - Mariusz Jaworski
12:30, C gr.1
Ocena żywienia i wyżywienia ludności - Katarzyna Ring-Andrzejczuk
13:00
14:00
14:40, C gr.1
Reception and Reservation Departments Operations; SPEC.: Hotel and Catering Business - Miłosz Stanisławski
14:40, C gr.1
Globalization and Regionalization - Bartłomiej Nowak
14:40, C gr.4
Introduction to Management - Adam Marszewski
14:40, C gr.2
Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia - Piotr Dominik
14:40, C gr.1
Accents in English (PE) - Marta Sylwanowicz
15:00
Krzysztof Nowakowski
16:00
16:50, K gr.1
Practical Issues of Management; SPEC.: Business Management - Janusz Marszalec
16:50, C gr.1
Zarządzanie obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia - Piotr Dominik
16:50, C gr.2
Accents in English (PE) - Marta Sylwanowicz
17:00
18:00
19:0019:00, C gr.1
Domestic and International Hotel Systems; SPEC: Hotel and Catering business - Adam Latek
20:00
ul. Stokłosy 3
02-787 Warszawa
tel: +48 22 45 72 300 https://vistula.edu.pl/
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.0.0-7 (2022-11-16)