Elective course for Spec.Hospitality Management :Food and beverage management
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | PDW-TR-M2SE05 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(1013) Hotel, restaurants and catering
|
Nazwa przedmiotu: | Elective course for Spec.Hospitality Management :Food and beverage management |
Jednostka: | Kierunek-TiR |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
3.00 (zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | angielski |
Rodzaj przedmiotu: | do wyboru |
Tryb prowadzenia: | Lektura monograficzna |
Skrócony opis: |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2018/2019" (zakończony)
Okres: | 2019-02-16 - 2019-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT W
C
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 20 godzin
Wykład, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Paweł Anders | |
Prowadzący grup: | Paweł Anders | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Ćwiczenia - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 Wykład - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2019/2020" (zakończony)
Okres: | 2019-10-01 - 2020-02-16 |
Przejdź do planu
PN W
W
WT C
C
C
ŚR C
C
C
CZ W
W
PT C
C
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 20 godzin
Wykład, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Agnieszka Koper | |
Prowadzący grup: | Agnieszka Koper | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Ćwiczenia - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 Wykład - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
|
Skrócony opis: |
(tylko po angielsku) The fundamental objective is to present all aspects of the food and beverage product and the management of the business. Course will provide information on a variety of aspects of food and beverage management and considers various useful approaches. |
|
Pełny opis: |
(tylko po angielsku) Lectures will focus on following content: 1. Fundamentals of Food and Beverage Management. 2. Food and beverage service operations. 3. The direct and indirect market. 4. Concept and product development. 5. Operational areas, equipment and staffing. 6. Food production and types of menus. 7. Purchasing and storage product. 8. Production and service. 9. Food cost and labour cost. 10. Quality in food and drink service operation. 11. How to makes my staff happy? Staffing issues. 12. Food and beverage marketing. During exercises we will practice techniques aspects of course as: menu, menu pricing methods, food cost, labour cost, components of good service and their importance in hospitality ecc. |
|
Literatura: |
(tylko po angielsku) Selected chapters from: • B. Davis Food and beverage management. (Sixth Edition) 2018 • J. Cousins Food and beverage management. (Fifth Editions) 2019 |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2019/2020" (zakończony)
Okres: | 2020-02-17 - 2020-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT W
C
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 20 godzin
Wykład, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Michał Żarowski | |
Prowadzący grup: | Michał Żarowski | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Ćwiczenia - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 Wykład - Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.