BA Seminar for spec.Hotel and Catering business [TRB5SE/HaCB01-S]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia,
grupa nr 3
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | BA Seminar for spec.Hotel and Catering business [TRB5SE/HaCB01-S] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 5 |
Limit miejsc: | 5 |
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 |
Prowadzący: | Adam Latek |
Zakres tematów: |
Technologie informacyjne w hotelarstwie i gastronomii. Budowanie jakości obsługi w hotelarstwie. Krajowe i międzynarodowe sieci hotelowe. (Przykłady oparte na wybranych brandach lub sieciach hotelowych) Krajowe i międzynarodowe sieci gastronomiczne oraz ich rozwój w Polsce i na świecie. Zarządzanie doświadczeniem gościa z pobytu w hotelarstwie. Uwaga istnieje możliwość realizacja tematów własnych, których nie opisuje wykaz, zgodnych ze specjalnością. |
Uwagi: |
mgr Adam Latek |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.