![]() |
Asystent w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|

mgr
Sylwia Gudej-Rosa
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Wszystkich Studentów zainteresowanych konsultacją, uprzejmie proszę o kontakt mailowy na adres s.gudej@vistula.edu.pl, w celu wygenerowania linku do indywidualnego spotkania online na MS Teams. Preferowane terminy spotkań to czwartki w godz. 14.30-16.30 oraz poniedziałki w godz. 17.00-19.00.
W celu spotkania osobistego również proszę o kontakt mailowy, referowane dni na spotkania stacjonarne to poniedziałki i czwartki.
Koordynowane przedmioty
2020Z - Żywienie osób starszych DIB3NP20DI-Z17
2020Z - Żywienie osób starszych DIB3SP20DI-Z17
2021L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP11DI-L20
2021L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2SP10DI-L19
2021L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4NPDI10-L20
2021L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4SP10DI-L20
2021Z - Plany żywieniowe DIB5NP015DI
2021Z - Plany żywieniowe DIB5SP012DI
2021Z - Żywienie osób starszych DIB3NP007DI
2021Z - Żywienie osób starszych DIB3SP007DI
2022L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP005DI
2022L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2SP005DI
2022L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4NP004DI
2022L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4SP006DI
2023Z - Toksykologia żywności DIB3NP005DI
2023Z - Toksykologia żywności DIB3SP005DI
2023Z - Żywienie osób aktywnych fizycznie DIB3NP006DI
2023Z - Żywienie osób aktywnych fizycznie DIB3SP006DI
2023Z - Żywienie osób starszych DIB3SP007DI
2024L - Diety redukujące DIB6NP021DI
2024L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP005DI
2024L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2SP005DI
2024L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4NP004DI
2024L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4SP006DI
2024Z - Plany żywieniowe DIB5SP012DI
2024Z - Toksykologia żywności DIB3NP005DI
2024Z - Toksykologia żywności DIB3SP005DI
2024Z - Żywienie osób starszych DIB3NP007DI
2024Z - Żywienie osób starszych DIB3SP007DI
Prowadzone przedmioty
2021L - Podstawy dietoprofilaktyki; SPEC: Poradnictwo dietetyczne DIB4NP19DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP11DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022L - Podstawy dietoprofilaktyki; SPEC: Poradnictwo dietetyczne DIB4SP003DI:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)