![]() |
Asystent w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|

mgr
Sylwia Gudej-Rosa
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Wszystkich Studentów zainteresowanych konsultacją, uprzejmie proszę o kontakt mailowy na adres s.gudej@vistula.edu.pl, w celu wygenerowania linku do indywidualnego spotkania online na MS Teams. Preferowane terminy spotkań to czwartki w godz. 13.30-15.30 oraz poniedziałki w godz. 17.00-19.00.
Koordynowane przedmioty
2016Z - Higiena i toksykologia DIB3NP05
2016Z - Higiena i toksykologia DIB3SP05
2016Z - Żywienie osób starszych DIB3NP02
2016Z - Żywienie osób starszych DIB3SP02
2017Z - Projektowanie jadłospisów DIB3NP16DI-Z17
2017Z - Projektowanie jadłospisów DIB3SP16DI-Z17
2017Z - Żywienie osób starszych DIB3NP20DI-Z17
2017Z - Żywienie osób starszych DIB3SP20DI-Z17
2018L - Alergie pokarmowe DIB6NP19DI-L18
2018L - Alergie pokarmowe DIB6SP19DI-L18
2018L - Edukacja żywieniowa DIB4SP15DI-L18
2018L - Podstawy dietetyki DIB2NP15DI-L18
2018L - Podstawy dietetyki DIB2SP15DI-L18
2018L - Poradnictwo dietetyczne DIB6NP22DI-L18
2018L - Poradnictwo dietetyczne DIB6SP22DI-L18
2018L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6SP23DI-L18
2018L - Poradnictwo dietetyczne – analiza studium przypadku 2-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP23DI-L18
2018L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB2NP19DI-L18
2018L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB2SP19DI-L18
2018L - Żywienie kobiet cięzarnych i matek karmiących DIB4NP12DI-L18
2018L - Żywienie kobiet ciężarnych DIB4SP26DI-L18
2018Z - Projektowanie jadłospisów DIB3NP16DI-Z17
2018Z - Projektowanie jadłospisów DIB3SP16DI-Z17
2018Z - Żywienie osób starszych DIB3NP20DI-Z17
2018Z - Żywienie osób starszych DIB3SP20DI-Z17
2019L - Edukacja żywieniowa DIB4NP22DI-L19
2019L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP01DI-L19
2019Z - Żywienie osób starszych DIB3NP20DI-Z17
2019Z - Żywienie osób starszych DIB3SP20DI-Z17
2020L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP11DI-L20
2020L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2SP10DI-L19
2020L - Projektowanie żywienia LCM2SP13LC-L20
2020L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4NPDI10-L20
2020L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4SP10DI-L20
2020Z - Żywienie osób starszych DIB3NP20DI-Z17
2020Z - Żywienie osób starszych DIB3SP20DI-Z17
2021L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP11DI-L20
2021L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2SP10DI-L19
2021L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4NPDI10-L20
2021L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4SP10DI-L20
2021Z - Plany żywieniowe DIB5NP015DI
2021Z - Plany żywieniowe DIB5SP012DI
2021Z - Żywienie osób starszych DIB3NP007DI
2021Z - Żywienie osób starszych DIB3SP007DI
2022L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP005DI
2022L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2SP005DI
2022L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4NP004DI
2022L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4SP006DI
2023Z - Toksykologia żywności DIB3NP005DI
2023Z - Toksykologia żywności DIB3SP005DI
2023Z - Żywienie osób aktywnych fizycznie DIB3NP006DI
2023Z - Żywienie osób aktywnych fizycznie DIB3SP006DI
2023Z - Żywienie osób starszych DIB3SP007DI
2024L - Diety redukujące DIB6NP021DI
2024L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP005DI
2024L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2SP005DI
2024L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4NP004DI
2024L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4SP006DI
Prowadzone przedmioty
2016Z - Higiena: toksykologia i bezpieczeństwo żywności DIB5NP07:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2017Z - Projektowanie jadłospisów DIB3NP16DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB2NP19DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018Z - Projektowanie jadłospisów DIB3NP16DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP01DI-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019Z - Żywienie osób starszych DIB3NP20DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Podstawy dietoprofilaktyki; SPEC: Poradnictwo dietetyczne DIB4NP19DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1)
2020L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP11DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Projektowanie żywienia LCM2SP13LC-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Żywienie dzieci i młodzieży DIB4NPDI10-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021L - Podstawy dietoprofilaktyki; SPEC: Poradnictwo dietetyczne DIB4NP19DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021L - Podstawy projektowania jadłospisów DIB2NP11DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)